Tájékoztató lomtalanítás újraindításáról és zsák értékesítéssel kapcsolatos változásról

2020.05.5

2020.05.05

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzet miatt felfüggesztett lomtalanításunkat ismét folytatjuk 2020. május 18-tól. Az ügyfeleinknek ismét lehetőségük van igénybe venni a házhoz menő lomtalanítást a korábban ismert módokon jelezve szándékukat.

A lomtalanítással kapcsolatos információkat honlapunkon találhatnak.

https://www.deponia.hu/lomtalanitas

2020.03.30

A többlethulladék elhelyezésére szolgáló kék, DEPÓNIA feliratú zsákok és zöldhulladékos matricák értékesítése a jövőben kizárólag üzletekben történik, az Önkormányzatokkal kötött együttműködésünket megszüntetjük.

A változtatás oka a szállítóleveleken átadott zsákokkal kapcsolatos elszámolási hibák, adminisztratív többletterhek megszüntetése.

A még készleten lévő zsákok továbbra is átadhatók a lakosoknak a korábban megszokott módon, de újabb készletet már nem szállítunk.A járvány okozta rendkívüli helyzet miatt az elszámolást csak annak elmúltával tesszük meg.Minden településünkön kötöttünk megállapodást boltokkal a hulladékos zsákok értékesítésére (élelmiszerbolt, barkácsbolt, gazdabolt, stb.) amelyeknek a nyitva tartásuk rugalmasabb. Az Önkormányzati dolgozók terhei is csökkennek és a lakosoknak is több lehetőségük van a zsákok beszerzésére.

A forgalmazó boltok neve, címe a honlapunkon, megtalálhatók.

Köszönjük eddigi szíves együttműködésüket!

Közétkeztetési elégedettségi kérdőív

Kitöltési határidő: 2020.október.30Betöltés…

Szociális tűzifa igénylés

TISZTELT PUSZTAVÁMI LAKOSOK!ÉRTESÍTEM ÖNÖKET, HOGY A SZOCIÁLIS TŰZIFA IRÁNTI IGÉNYEK MÁR LEADHATÓK A PUSZTAVÁMI POLGÁRMESTERI HIVATALBAN JELEN TÁJÉKOZTATÁS MELLÉKLETKÉNT CSATOLT NYOMTATVÁNYON.A KÉRELMEK LEADÁSI HATÁRIDEJE 2020.OKTÓBER 31.A HATÁRIDŐ...

HIRDETMÉNY Nemzeti Földügyi Központ

A teljes Dokumentum a képre vagy ide kattintva olvasható

Bursa Hungarica Ösztöndíj

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSa Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj elnyerésérePusztavám Község Önkormányzata ebben a tanévben ismét csatlakozott a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszerhez.A pályázat célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan...